Prøvekart

Kunne du tænke dig at prøve gokart?

SAK Karting tilbyder, at du kan prøve en rigtig racerkart et par gange, før du evt. køber dit eget udstyr. At køre i en racerkart er meget anderledes, end de udlejningsgokarts du kan prøve i indendørs haller eller i div. sommerlande.
En rigtig racerkart er meget lettere, har meget kraftigere motorer og er meget sjovere! Men før du investerer i kart og udstyr, kan det være en god ide at prøve nogle omgange i en lånekart. Derfor tilbyder SAK Karting hele 5 forskellige karts, så der også er en, der passer til dig.

Vi har en MINIPUT, for de allermindste, fra den dag man fylder 5 år og op til 8 år. Den har en lille 4 takt motor, og er en god introduktion til hvad det vil sige at køre kart, ramme de rigtige linjer på banen, bremse de rigtige steder osv.

Til de lidt større har vi en Micro 60, som må køres fra det år køreren fylder 7 år. Her går det rigtig stærkt, 60 ccm 2-takt motor med 11.000 omdr. Det er den klasse, som der virkelig er mange deltagere i til div. løb. Fra det år køreren fylder 10 år må du køre Mini 60 det er samme kart, nu bare med 14.000 omdr og endnu mere træk!

Fra det år du fylder 12 år, kan du starte med en JUNIORKART. Det er en 125ccm vandkølet motor, og karten er længere, bredere og med brede dæk. Den står endnu bedre fast og kan køre endnu stærkere end CADET klasserne.

Er du kommet over din første ungdom, har vi også en SENIORKART. Den må køres fra det år køreren fylder 14. Det er også en 125ccm vandkølet motor, bare med endnu flere kræfter end JUNIORKART.

Kunne du tænke dig at prøve en af vores karts på Barmosen gokartbane, så henvend dig til ham, der står for den pågældende kart, se nedenstående, og lav en aftale. Hjelm, køredragt og handsker kan du låne hos os, men du skal have et par sko/støvler med, som dækker anklerne.

Uanset hvilken kart du passer til, så koster det 350kr, som inkluderer et 3 måneders prøvemedlemskab og 3×10 minutters kørsel på dagen i en af klubbens gokarts. Skal du lige være sikker på, om det nu er dig, så kan du komme igen inden for de 3 måneder og prøve 3×10 minutter én træningsdag/aften en gang til.

Har du lyst til at prøve kart sporten så kontakt. Ebbe Larsen på telefon 29 91 59 27. Og få en spændene oplevelse på gokartbanen..

Comments are closed.