SAK Sjællands Cup

Nyt tiltag i SAK!
Det bliver nu muligt at samle point sammen ved ”åbne løb” der afvikles på gokartbaner øst for Storebælt altså:
– Korsør Gokartbane – KGKK
– Københavns Gokartbane – LUG
– Roskilde Gokartcenter – ASKH
– Rødby Gokartbane – RGKK
– Barmosen Gokartcenter – SAK

”Åbent løb” betyder at medlemmer med stamklub i SAK kan deltage i løbet, for at deltage skal man have minimum Karting junior licens eller Karting senior licens.
Der er i alt 19 åbne løb på banerne, heraf er de 8 løb åbne løb der afvikles som ”Klub løb” og de fleste klasser inviteres til at deltage.
De øvrige 11 løb er mesterskabsløb, Dif DM, DSK, DRMC og SM.
Det er muligt at samle point ved alle løb hvor klassen bliver kørt.
Man skal have deltaget i mindst 3 løb og være på resultatlisten ved løbet afslutning, hvis man deltager i flere løb, er det de 3 bedste resultater, ved pointlighed regnes resultat af flere løb med.
Det er kun løbets slutresultat der tæller med i regnskabet. SAK Karting samler resultater sammen ved de forskellige løb og står for sammentælling.
”Klub Løb” tæller mest det vil sige deltager man for eksempel i Korsør d. 6. april samler bedste SAK køre i sin klasse=100 point, nr. 2=98 point, nr. 3=97 point osv.
Åbne Mesterskabsløb, Dif DM, DSK, DRMC og SM tæller mindre. Bedste SAK køre i sin klasse samler 90 point, nr. 2=88, nr. 3=87 point osv.
1. 2. og 3. pladser præmieres efter sammentælling ved den årlige SAK fest i november.
I skemaet herunder kan ses hvilken løb der tæller og hvor mange point der kan samles.
Det er ikke alle løb som tilbyder alle klasser, hvis der ikke er deltagere nok til at afvikle klasse eller hvis klassen slet ikke tilbydes i indbydelsen.

Tilmelding til de enkelte løb skal køre selv gøre via DASU’s hjemmeside: DASU Kalender

Så vidt det er muligt vil der blive arrangeret en ”SAK lejr” i ryttergården hvor vi alle kan hjælpe og støtte hinanden i medgang og modgang😊

Vi ses til gokartløb – SAK Karting.

Comments are closed.