Kartskole

 

Kartskole 2018
Det gode arbejde forsætter i 2018, med et ønske om at vores nye og unge gokart kørere kan komme godt i gang med en herlig sport med alle dens nyancer.
I løbet af sæsonnen vil vi afholde 4 onsdags træninger som Kartskole. Det bliver tilstrabt at alle skoler bliver lagt på onsdage efter andre løbsarrangementer i Barmosen.
Inden sommerferien er der planlagt et weekends arrangement med træning med og uden gokart fra lørdag formiddag kl. 10.00 til søndag eftermiddag kl. 15.00.
Kartskolen vil i 2018 tilbyde træning i 3 nivauer, Miniput, niveau 1 og niveau 2.
Miniput:
Her trænes basale færdigheder som Flag, regler på og ved banen, bremseøvelser, orienteringsøvelser, svingkombinationer osv.
Kørere: 6-8 år med en miniput gokart.
Niveau 1:
Her trænes basale færdigheder som Flag, regler på og ved banen, bremseøvelser, orienteringsøvelser, svingkombinationer osv.
Kørere: 8-14 år med en Cadett mini eller junior, Rotax Micro eller Mini gokart.
Niveau 2:
Her trænes færdigheder i bremseøvelser, orienteringsøvelser, svingkombinationer på banen som udfordre køre til at komme med tilbagemeldinger til mekaniker. Teori omkring opsætning, dæktryk og datalog.
Kørere: 8-14 år med en Cadett mini eller junior, Rotax Micro eller Mini gokart. Har mindst kørt gokart et år og har en god forståelse om kørsel med gokart på banen.

Comments are closed.